Etusivu  Nooan Arkki  Tuotanto  Myynti ja yhteystiedot  Valmiit nuotit ja demot  Studio  Uutiset  Yhteistyössä  Historia  Tilaus 
   
       
   

HistoriaWesslin Music Ltd on pitkän linjan muusikon ja säveltäjän Taisto Wesslinin vuonna 1992 perustama yritys. Yritys perustettiin aluksi muusikon ja säveltäjän omiin tarpeisiin, toteuttaa omia lukuisia ideoita, tuottaa ne itse, äänittää ne itse ja toimia itse jakelukanavana. Toiminta laajeni hyvin nopeasti myös muusikkoystävien ideoiden toteuttamiseen ja tuottamiseen. Toiminnan kasvaessa yritys satsasi myös omaan studioon, jotta myös äänitykset voitaisiin tehdä itse. Äänityslaadun takaamiseksi pyydettin huippuäännittäjä Robi De Godzinsky apuja. Esim. Pentti Lasanen, Pekka Sarmanto, Jari "Kepa" Kettunen, Reima Helminen sekä Ossi Ahlapuro ovat olleet tuttu näky niin Wesslin musicin projekteissa kuin tuotannoissa.

Yritys jatkaa edelleen alkuperäisen linjan mukaisesti eli tuottaa, äänittää, toimii jakelukanavana ja järjestää konsertteja. Päätoimenaan kuitenkin yrityksen perustajan Taisto Wesslinin uudelleenjulkaisu ja -jakelu, mutta myös nostaa esiin hänen uutta ja ennenjulkaisematonta materiaalia. Studio jatkaa edelleen myös toimintaansa, niin omassa kuin muidenkin muusikoiden käytössä.
   
   
Wesslin Music Ltd Oy, Pukinkalliontie 35, 04500 Kellokoski, Puh. 0400 625822Mobiili